• darkblurbg
    Welkom bij ZENSA Moda
    Gevoel voor mens en mode

 

 

Service staat voorop bij ZENSA Moda

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten met een goed gevoel de winkel uitgaan. Daar doen we alles voor. Bij ZENSA Moda staat kwaliteit en service erg hoog in het vaandel.

We bieden kleding van merken als o.a. Angels, Bloomings, CECIL, Dreamstar, Enjoy, HV Society, NED, Para Mi, Street One, B*three, (Juffrouw)Jansen, Zoso, Stone Fashion, District, Geisha, Lizzy & Coco, Soya, Red Button, Reset, Beaumont, Gerry Weber en Zerres, merken van goede kwaliteit, met een goede prijs en kwaliteitsverhouding. Zensa Moda onderscheidt zich van andere modezaken door het bieden van uitstekende service. Wij hebben personeel dat een goede kijk heeft op mode. Daarbij zijn onze medewerkers creatief en weten ze klanten zo te kleden dat de klant zelf aangenaam verrast kan worden. Ook de beleving van mode weet Zensa Moda goed over te brengen.

Zo houden wij het hele jaar door verrassende, gezellige acties. Wij hebben broeken van verschillende merken maar met name die van Angels, Para Mi, Red Button en Gerry Weber hebben we in verschillende wassingen, pasvormen én lengtematen.

Wij nodigen u van harte uit in onze winkel aan de Diepswal in Dokkum!

 

Tot ziens

Annelies, Anneke, Anna, Henriëtte, Jolanda en Thea